Lucrările din această expoziție temporară mixează controversa cu ironia, fiind adusă pe display inteligența artificială AI care transmite mesaje concise vizitatorilor.
Citește în continuareDezvoltarea inteligenței generale artificiale – văzută acum ca un fenomen inevitabil în Silicon Valley – va aduce schimbări mai mari decât orice a văzut lumea până acum. Întrebarea e dacă suntem pregătiți.
Imaginează-ți că poți inscripționa digital imagini 3D ale unor obiecte, cum ar fi niște sfere multicolore, pe un mic fragment de bitcoin. Și imaginează-ți că le vinzi cu 16,5 milioane de dolari.
În semn că hype-ul din jurul NFT-urilor este în scădere, Facebook și Instagram renunță la susținerea NFT, token-urile care dovedesc deținerea unei creații originale digitale.
Lucrările din această expoziție temporară mixează controversa cu ironia, fiind adusă pe display inteligența artificială AI care transmite mesaje concise vizitatorilor.
Apariția lucrării a stârnit dezbateri aprinse, dacă aceasta poate fi prezentă pe simezele „sfinte” ale muzeului Mauritshuis — și dacă aceasta ar trebui să fie catalogată drept artă.
Creatorul unei serii manga SF, pe cale să ajungă pe rafturile librăriilor din Japonia, declară că are „absolut zero” talent la desen, așa că a apelat la inteligența artificială pentru a crea recenta lui saga distopică.
„Noul nostru centru de colecții, V+A East Storehouse, este locul ideal pentru a pune opera lui Bowie în dialog cu colecția V+A, care acoperă 5.000 de ani de artă, design și performance”.
Prima expoziție imersivă a lui David Hockney a fost deschisă la Londra, miercuri, oferind o călătorie hipnotică și multi-senzorială prin cariera de decenii a artistului, de la piscinele însorite californiene până la peisajul rural din Normandia.
Google și Microsoft, precum și IBM și Salesforce, investesc de ani de zile pentru a-și îmbunătăți produsele cu ajutorul AI.
Lumea onirică a pictorului Marc Chagall prinde viață într-o expoziție animată și interactivă la Atelier des lumières din Paris.