Mercedes și Moncler, PROJECT MONDO G - o reinterpretare a iconicului model Mercedes-Benz G-Class. Foto: Profimedia

Clasa G Mercedes lasă offroad-ul pentru a deveni o lucrare de artă la Fashion Week Londra 2023

51 views
1 min read

Londra (dpa) – Clasa G a Mercedes face un ocol neobișnuit pe podium și, împreună cu brandul Moncler, producătorul auto și-a transformat mașina de teren într-o operă de modă de lux și a trimis-o la Fashion Week din Londra.

Într-un omagiu adus jachetelor de puf cu nervuri ale Moncler, o versiune decapotabilă a Clasei G a primit un set de anvelope strălucitoare uriașe și o capotă moale în același stil cu hainele casei de modă, potrivit producătorului.

mercedes
Mercedes și Moncler, PROJECT MONDO G – o reinterpretare a iconicului model Mercedes-Benz G-Class. Foto: Profimedia

Pe lângă faptul că arată ca o poșetă pe roți, designul „Project Mondo G” este dotat cu contraste deosebite – în timp ce Clasa G este mată, autocolantele de pe tampoane strălucesc puternic în faruri.
Formele moi și ondulate sunt, de asemenea, în contrast puternic cu designul dur, unghiular al Clasei G, spune designerul șef Gorden Wagener.

Oficial, proiectul este doar despre explorarea unor noi idei și inovații, directorul de vânzări Britta Seeger sugerând că ar putea apărea mai multe în curând.

Mercedes și Moncler, PROJECT MONDO G – o reinterpretare a iconicului model Mercedes-Benz G-Class. Foto: Profimedia

Și o privire asupra istoriei auto recente susține această presupunere: în urmă cu aproximativ 10 ani, designerii Daimler Smart au inițiat un proiect foarte asemănător împreună cu artistul american Jeremy Scott – ca apoi să producă o serie limitată a mini-mașinii cu celebrele aripi de înger. (dpa)

Previous Story

„Cadavrul” lui Picasso face furori la deschiderea târgului de artă ARCO Madrid 2023

Next Story

O pânză de Kandinsky printre capodoperele prezentate în următoarele licitații din Londra

Latest from Cultură