Termeni de utilizare

FOLOSIND SITE-UL UNRESTBUCHAREST.COM, ACCEPTATI ACESTI TERMENI. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TERMENII, NU TREBUIE SĂ UTILIZAȚI SITE-UL NOSTRU. NE REZERVEM DREPTUL DE A SCHIMBA TERMENII REPUBLICÂND VERSIUNEA ACTUALIZATA PE ACEST SITE.

Sub numele UNRESTBUCHAREST operăm site-ul web UNRESTBUCHAREST.COM, parte a ARSMONITOR SRL.

Vă rugăm să rețineți că acești termeni și orice alt material de pe site sunt proprietatea intelectuală a UNRESTBUCHAREST.COM sau a terților. Sunt protejate de legile și tratatele naționale și internaționale privind drepturile de autor. Toate aceste drepturi sunt rezervate.

Statutul UNRESTBUCHAREST.COM și cel al colaboratorilor ca autori ai conținutului de pe site-ul nostru trebuie întotdeauna respectat. Utilizarea conținutului de pe site-ul nostru în scopuri comerciale nu este permisă. Reproducerea, distribuirea sau modificarea conținutului de pe site (text, foto și video) fără acordul scris al UNRESTBUCHAREST.COM este interzisă.

Puteți crea link-uri către pagina noastră de pornire sau direct către materialul la care faceți trimitere, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod corect și legal, fără a compromite sursele. Nu trebuie să stabiliți un link în așa fel încât să sugerați vreo formă de asociere sau aprobare din partea noastră, acolo unde nu există. Dacă citați părți din conținutul site-ului, acestea trebuie să fie însoțite de toate creditele specifice materialului (autori, surse, drepturi de autor) și de un link încorporat în url-ul complet către pagina materialului.

Dacă doriți să creați un link sau să utilizați conținutul de pe site-ul nostru altfel decât pentru uz personal, vă rugăm să ne contactați. Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea fără notificare și de a modifica adresele URL ale materialelor.

Acești Termeni de utilizare se referă la următorii termeni suplimentari, care se aplică și în cazul dvs.:

Politica noastră de confidențialitate stabilește condițiile în care procesăm orice date cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră sau pe care ni le furnizați. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu o astfel de prelucrare și garantați că toate datele furnizate de dumneavoastră sunt corecte.

Ne rezervăm dreptul de a suspenda site-ul. Accesul la site-ul nostru este disponibil gratuit. Nu garantăm că site-ul nostru sau orice parte a conținutului va fi întotdeauna disponibilă. Putem suspenda sau retrage sau restricționa disponibilitatea întregii sau a unei părți a site-ului nostru din motive comerciale, operaționale și tehnice. Vom încerca să vă informăm cu privire la orice suspendare sau retragere. De asemenea, sunteți responsabil pentru a vă asigura că toate persoanele care accesează site-ul nostru prin conexiunea dumneavoastră la internet acceptă acești termeni de utilizare și alți termeni și condiții aplicabile.

Nu suntem responsabili pentru site-urile web către care facem legătura: dacă site-ul nostru web conține link-uri către alte site-uri și resurse furnizate de terți, aceste link-uri sunt furnizate doar pentru informarea dumneavoastră. Asemenea link-uri nu trebuie interpretate ca fiind aprobate de noi. Nu avem control asupra conținutului terților.

Vă rugăm să rețineți că site-ul nostru oferă doar informații pentru uz personal. Sunteți de acord să nu folosiți site-ul nostru în niciun scop comercial și nu avem nicio responsabilitate pentru acțiunile dumneavoastră. Nu vom fi răspunzători pentru nicio daună adusă dispozitivului sau datelor dumneavoastră dacă o astfel de daună este cauzată de furnizarea noastră de conținut digital defect.

UNRESTBUCHAREST.COM vă protejează și vă respectă confidențialitatea. Această politică (împreună cu termenii de utilizare) stabilește baza pe care datele personale pe care le colectăm de la dumneavoastră sau pe care ni le furnizați vor fi procesate de noi. Vizitând site-ul nostru, acceptați și sunteți de acord cu practicile descrise în acest capitol.

UNRESTBUCHAREST.COM colectează informații despre utilizatori din înregistrările serverului de găzduire și prin cookie-uri. De asemenea, este posibil ca partenerii de publicitate online ai UNRESTBUCHAREST.COM să prelucreze și să utilizeze cookie-uri pentru a-și adapta mesajele comerciale la profilul dumneavoastră.

UNRESTBUCHAREST.COM respectă legea privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția în sectorul comunicațiilor electronice.